Despre

 

Încercăm să vă prezentăm aici un abecedar al limbii rrome.

El poate fi folosit pentru a realiza bazele instruirii celor dornici de a se apropia de acestă cultură.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description']

  7 Responses to “Despre”

  1. Salut! Frumos site, ma bucur sa stiu ca cineva se ocupa si de limba rromani,mai ales pe internet. Mult succes !

  2. buna!as dori sa va multumesc pentru ca va ocupati si de limba rroma pentru ca este un gest foarte frumos din partea voastra…pentru ca eu vreau sa invat limba rroma si datorita voua invat mai repede..succes in continuare..

  3. Felicitari pentru initiativa si pentru munca depusa. E un site bine realizat si structurat. Ar fi super sa aiba si niste fisiere audio cu pronuntia (n-am vazut sa fie, dar poate mi-a scapat) pentru cei care nu-s siguri ca au inteles exact regulile. Spor in continuare si numai bine!

  4. Am un vecin devreo 6 ani. Este tigan si a incercat sa mearga la scoala anul asta. Dupa o saptamana a renuntat pentru ca nu putea tine pasul cu colegii lui. Invatatoarea i-a spus mamei lui sa il dea la scoala anul viitor, dar pana atunci sa incerce sa il familiarizeze cu abecedarul. Din cate am inteles exista un abecedar in limba rromanes. Stiti cumva ceva despre cartea aceasta?

  5. domnul Gheorghe Sarău a publicat o seama de abecedare http://ro.wikipedia.org/wiki/Gheorghe_Sar%C4%83u

  6. Buna, sunt Cristof, francez, vorbesc romaneste deoarece am stat lmai mult timp in Romania. Ma intereseaza cultura Rroma si folosesc informatiile pe care le gasesc pe acest site ca sa invat si limba rroma. Multumesc ceilor care au avut aceasta initiativa si ii rog sa almenteaza in permanenta aceste pagini; Sunt de acord cu arsene care cere unele fisiere audio pentru pronuntarea, ar fi mishto 😉

  7. Cum se zice multumesc in tiganeste???

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(necesar)

(necesar)

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.